Stílustanácsadás

Nincs egy rongyod sem, amit felvegyél, mégis kidől a sok ruha a szekrényedből? Nem tudod, hogy melyik darabot mivel társíthatnád? És keresgéled azt, hogy hogyan lehet az öltözködésed, valóban egy önkifejezési eszköz?

"El sem hiszem, hogy 59 évet kellett várnom arra, hogy az öltözködésemben is megtaláljam azt, aki én vagyok."

A személyes stílustanácsadás alkalmával mindent pontosan Rád és a Te igényeidnek megfelelően építünk fel, hogy az összes kérdésedre választ kapj. 

A stílustanácsadás egy több lépésből álló, összetett folyamat, aminek egyes lépéseit külön-külön is megrendelheted.

Az én rendszeremnek az a célja, hogy együtt megtaláljiuk azt a stílust, amivel Te önazonosnak érezheted magad és, hogy megtanítsam neked azt a módszert, amivel mindig magabiztosan tudsz majd dönteni a ruhaválasztás és a szettek kialakítása során!

1. lépés

Testalkatanalízis és elméleti tanácsadás

A program ezen szakaszában a találkozásunk előtt küldök neked egy kérdőívet és kérek tőled pár képet (egyet a kedvenc ruhádban, egyet pedig fürdőruhában). Ezek alapján fel tudok készülni a személyes találkozásunkra. 

Ezen az alkalommal jobban szeretnélek megismerni Téged és a motivációdat, ami alapján úgy döntöttél, hogy változtatni szeretnél. Az előzetes információk alapján erre az alkalomra én már egy prezentációval készülök, ami alapján többek között átbeszéljük azt, hogy testalkatanalízis szempontjából mire lenne szükséged, milyen stílust szeretnél képviselni, hogyan tudunk változtatni, hogy elérjük azt a célt, amiért felkerestél engem. 🙂

Az első lépés ára 40.000 Ft és maximum 2 órát igényel ez az alkalom.

2. lépés

Gardróbrendezés

A második lépés során átnézzük egy évszakhoz tartozó teljes ruhatáradat (kiegészítők, cipők, táskák is). Itt is nagyon sok fotót készítek és közösen kiválogatjuk azt, hogy mik azok, amik a korábbi elméleti irányvonalak alapján fontos részét kell, hogy képezzék a ruhatáradnak. Illetve kapszulagardrób szerűen kész szetteket készítünk és meghatározzuk, hogy van-e olyan darab, ami nincs jelenleg a ruhatáradban, de mindenképpen szükség lenne rá. A folyamat során figyelembe vesszük természetesen egy-egy ruhadarabhoz köthető érzelmi töltetet, a funkcióját és a Te stílusodat, testalkatodat is. A programnak ezen pontja alatt sok fotót készítek, ami később szintén segítséget jelenthet, ha kicsit elbizonytalanodnál később nélkülem.

A második lépés ára 50.000 Ft és kb 3 órát igényel ez az alkalom.

3. lépés

Közös nézelődés/vásárlás

Nagyon fontos, hogy ennél a lépésnél egyáltalán nem szükséges valóban vásárolnod bármit is, de itt építünk a legjobban az első két programpont alatt megtanultakra. Természetesen olyan helyre megyünk nézelődni, vásárolni, ahova Te szeretnéd, ezt is teljes mértékben a te igényeidre szabjuk. Ez az a lépés, amikor körbenézünk közösen, próbálunk olyan új ruhákat és színeket, amikre akár soha nem is gondoltad, hogy neked valóban jól állhat. Emellett pedig a 2. lépésben kialakított kapszulagardróbodat bővítjük ki további elemekkel (vagy csak megnézzük, hogy mivel lehetne tovább bővíteni) és itt is használjuk a korábban elkészült fotókat. 

A harmadik lépés ára: 50.000 Ft és kb 3 órát igényel ez az alkalom.

Vedd igénybe a Stílustanácsadást!


A szolgáltatásokat külön-külön is kérheted, ha mindhárom lépést szeretnéd igénybevenni, akkor 120.000 Ft-os áron megteheted!

Foglalj időpontot a dalma.szabo@curvysoul.hu e-mail címen!